یک دستیار صوتی و هوشمند است که با توجه به قابلیت‌هایش کاربردهای بسیاری دارد. گوگل اسیستنت مبتنی بر هوش مصنوعی است. که در سال 2016 در کالیفرنیا آمریکا از آن رونمایی شد. و به مرور زمان خود را به یکی از دستیارهای محبوب در دنیای فناوری تبدیل نمود. پیش از اسیستنت، گوگل از دستیار دیجیتال دیگری به نام گوگل ناو استفاده می‌نمود. کاربران اندروید عمده مصرف کنندگان Google Assistant هستند.

چگونه از دستیار صوتی گوگل استفاده کنیم؟

گوگل اسیستنت امروزه در دسته‌ی گسترده‌ای از دستگاه‌ها ارائه می‌شود. علاوه‌بر گوشی‌های اندرویدی که به‌صورت پیش‌فرض مجهز به دستیار گوگل هستند. کاربران اندروید می‌توانند نرم‌افزار اختصاصی آن را نیز برای گوشی خود دریافت کنند. گجت‌‌های هوشمندی همچون گوگل هوم، تلویزیون‌های هوشمند اندرویدی و خودروهای هوشمند مبتنی‌بر سیستم ‌عامل اندروید، همگی از Google Assistant پشتیبانی می‌کنند. حتی کاربران iOS هم می‌توانند اپلیکیشن اختصاصی دستیار صوتی گوگل را برای آیفون و آیپد دریافت کنند. و اکثر کاربران Chrome OS می‌توانند Google Assistant را در کروم‌بوک راه‌اندازی کنند.

نکته بسیار مهمی که پس از راه اندازی این دستیار و اتصال آن به حساب کاربری باید به آن توجه نمود این است که باید به صورت متناوب از آن استفاده کرد. تا این هوش مصنوعی یک روند یادگیری را طی نماید. با افزایش استفاده از دستیار هوشمند، کیفیت اطلاعات ارائه‌ شده‌ی آن هم بهبود پیدا می‌کند و به‌ مرور اطلاعاتی متناسب‌تر با کاربر ارائه می‌دهد.

نحوه عملکرد Google Assistant چگونه است؟

گوگل اسیستنت در نسخه‌های ابتدایی فقط با دستورهایی همچون Hey Google و Ok Google شروع به کار می‌کرد و به دستورهای صوتی گوش می‌داد. پس از مدتی قابلیتی با نام Continued Conversation را به دستیار هوشمند اضافه کردند. امروز Google Assistant می‌تواند مکالمه‌ها را ردگیری کند. و طبق صحبت‌های قبلی، کارها را پیش ببرد. از دیگر توسعه‌‌های این ابزار در سال‌های اخیر می‌توان به قابلیت Routines اشاره کرد. که امکان اجرای چند وظیفه‌ی پشت‌ سرهم را با یک دستور صوتی اولیه فراهم کرد. دستیار صوتی هوشمند گوگل از ۳۰ زبان زنده‌ی دنیا پشتیبانی می‌کند و چهار صدای متفاوت را می‌توان در آن انتخاب کرد.

گوگل اسیستنت چه کاربردهایی دارد؟

امروز Google Assistant در مجموعه‌ای از ابزارها از گوشی هوشمند و تبلت‌های اندروید و iOS، تا گجت‌های پوشیدنی و محصولات خانه‌ی هوشمند دردسترس کاربران قرار دارد. اگرچه زبان فارسی هنوز در میان زبان‌های تحت پشتیبانی دستیار هوشمند گوگل نیست. اما با بهره‌مندی از زبان‌های دیگر، خصوصا انگلیسی، می‌توان کاربردهای بسیار متنوعی از گوگل اسیستنت استخراج کرد. درادامه، برخی از کاربردهای اسیستنت گوگل را در استفاده‌ی روزمره شرح می‌دهیم.

اجرای اپلیکیشن

تنها کافی است پس از بیان عبارت فعال سازی نام برنامه مورد نظر را نیز ببرید.تااپلیکیشن مدنظر با دستور شما اجرا شود.

خواندن متون صفحات وب

هرگاه مقاله‌ای را در صفحه‌ی وب در گوشی‌های اندرویدی باز کنید، می‌توانید با فرمان Hey Google, read it یا Hi Google, rwad this page»، به گوگل اسیستنت دستور دهید که متن صفحه را بخواند. در این بخش، می‌توان سرعت خواندن متن را هم کنترل کرد و همچنین متن هم در زمان خوانده‌شدن با دستیار صوتی های‌لایت می‌شود. در همین بخش می‌توان متن صفحه را هم به زبانی دیگر ترجمه کرد.

جست و جوی تصاویر

با نام بردن موضوع مدنظر خود اسیستنت میتواند تمامی تصاویر مربوط به موضوع مورد نظر شما را به نمایش در آورد.

جست و جوی مکان

یکی از قابلیت‌های پرکاربر گوگل اسیستنت ترکیب آن با گوگل مپس است. اگر به‌دنبال نزدیک‌ترین بانک، رستوران، پمپ بنزین می‌گردید، می‌توانید با دستور صوتی جست‌وجو را برعهده‌ی گوگل قرار دهید. دستیار هوشمند گوگل با بهره‌گیری از قابلیتی با نام  Neaby، مکان مدنظر شما را جست‌وجو و آن ها را هم براساس ستاره‌های امتیازدهی کاربران دسته‌بندی می‌کند.

ارسال پیام صوتی و پخش موسیقی

ارتباط Google Assistant با اسپیکر هوشمند قابلیت‌های متنوعی در آن آشکار می‌کند. به‌عنوان مثال، می‌توانید پیامی را ازطریق اپلیکیشن گوگل اسیستنت ارسال کنید و اسپیکر هوشمند گوگل هوم در خانه آن را پخش می‌کند. درمقابل، پاسخ‌هایی که از افراد حاضر در خانه ارسال می‌شود، برای شما بازپخش خواهد شد.

تنظیم یادآور

می‌توان با ارسال دستورهای مرتبط و اتصال اسیستنت با سرویس تقویم گوگل، یادآورهای مهم را در تاریخ‌های مدنظر تنظیم کرد.

تنظیم ساعت هوشمند

می‌توانید برنامه‌ای روزمره تنظیم کنید که گوگل اسیستنت در ساعت مشخصی با موسیقی خواننده‌ی دلخواه شما را بیدار کند. و سپس اخبار را بخواند یا با اتصال به سیستم خانه‌ی هوشمند، نور و دیگر تنظیمات خانه را هماهنگ کند. Google Assistant قابلیت تنظیم تایمر نیز برای مقاصد گوناگون دارد.

ترجمه

برای ترجمه به زبان‌های گوناگون، می‌توانید از روندهای مرسومی همچون دستور How do you say dinner” in Arabic»، ترجمه‌ی کلمه‌ی مذکور را به زبان عربی مشاهده کنید.

ارسال پیام متنی

پس از فعال‌سازی دستیار با دستورهای مرسوم، با گفتن دستور Send a text message to» و گفتن نام مخاطب مدنظر، نوشتن متن پیام را به اسیستنت بسپارید.

نتیجه گیری

قابل توجه است که تکنولوژی بیش از انسانیت درحال پیشرفت است. اولین قانون هر تکنولوژی که در تجارت استفاده می شود این است که اضافه نمودن اتوماسیون به فعالیت های اجرایی اثر بخش بازدهی را افزایش خواهد داد. دومین قانون این است که اضافه نمودن اتوماسیون به فعالیت های ناکار آمد عدم بازدهی را افزایش خواهد داد. امروزه گوگل اسیستنت یکی از تکنولوژی های پرکاربرد در میان مردم است.

دستیار صوتی یا گوگل اسیستنت چیست؟

گوگل ,اسیستنت ,دستیار ,google ,هوشمند ,صوتی ,گوگل اسیستنت ,google assistant ,دستیار صوتی ,است که ,را به ,اضافه نمودن اتوماسیون ,امروز google assistant
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها